*janded

'cuz life is so random

Planta 1.0

Mai țineți minte de provocarea pe care o primisem, să am grijă de o plantă în ghiveci timp de aproximativ 2 luni? (puteți citi aici articolul cu pricina).DSC02707

Ei bine, ieri mi-a ajuns provocarea la ghiveci, după cum ziceam și pe twitter. 😀 Sunt niște transafirași mici și roz (roz – yey!), care s-au cam ofilit puțin de la drumul lung, sau poate de la entuziasmul pe care l-au simțit când au aflat că voi avea eu grijă de ei. Am intrat pe site-ul celor de la bmroses și tot ce am înțeles a fost că pot sta în soare și că trebuie udați zilnic.

Până aici nimic deosebit. Dar cum mă cunosc, și știu că a avea grijă de orice lucru – nu neapărat plante – nu este punctul meu forte, mi-au făcut un mini – calendar și l-am lipit pe ghiveci pentru a nu uita să-i pun apă (ca la pilule 😀 ziua și doza de apă). Sper să funcționeză să să-și revină din ofileală.

În altă ordine de idei, nu știu alții cum sunt, dar eu iau chestia asta foarte în serios. Așa că voi încerca să vă povestesc despreDSC02706
aventurile plantei mele în ghiveci în fiecare vineri – dacă apucă toate cele 8 vineri. 🙂 Și dacă trec pe aici oameni pasionați de plante (sau mai pasionați decât mine) și sunt drăguți să îmi dea sfaturi cum ar trebui să am grijă de transafirașii ăștia drăgălași, voi fi recunoscătoare.

May the odds be in the plant’s favour!

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Planta 1.0

  1. Pingback: Planta 1.1 | *janded

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: