*janded

'cuz life is so random

Buffer app

Acum mult timp,  când făcusem pagina pe Google+ pentru blog, fiind obișnuită cu ustensilele puse la dispoziție de Facebook,  am fost dezamăgită să descopăr că nu pot programa postări în avans. Pe vremea aceea, WordPress nu avea încă Google+ integrat în Publicize. Și cum nu îmi place Facebook-ul prea mult, am refuzat să-l folosesc pentru blog.

buffer-appȘtiam de Hoot Suite pentru că își făceau reclamă într-un mod destul de agresiv și cum lucrez pe parte de PR, știam de aplicația cu pricina. Cu toate astea grafica mi s-a părut puțin cam încărcată și avea câteva minusuri, m-am decis să caut altă soluție. Așa am dat peste Buffer.

În cazul în care încă aveți dubii, Buffer te ajută să îți programezi postările în avans pentru conturile tale de social media. Punctul său slab este acela că nu îți permite să conectezi mai mult de 5 conturi, fără să plătești.  Și un alt punct slab ar fi grafica puțin rudimentară, care pe mine una mă trimite cu gândul la internetul din 2005.

În altă ordine de idei, Buffer face sugestii pentru articole și citate pe care te-ar interesa să le împarți cu ceilalți, în funcție de conținutul pe care îl sharuiești – ceea ce e foarta tare! 😀 Iar la partea cu design-ul au mai dres-o puțin, pentru că aplicația pentru iOS7 a fost updatată și arată foarte bine. Aștept schimbarea și pentru Android și bineînțeles pentru bufferapp.com.

Cam atât despre Buffer… voi l-ai încercat? Spor la postat! 😀

P.S.: Dacă tot a fost 1 Mai cu voie bună și grătare, haideți să nu lăsăm cocina gunoaielor în urma noastră. Și legat de asta… vă invit să citiți articolul pe care l-am scris despre Orașul Reciclării AICI.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: