*janded

'cuz life is so random

Skype vs Hangout

Mă chinui de ceva vreme să scriu despre asta,  dar cum ultimele zile au fost puțin cam haotice, și blog-ul a fost lăsat puțin deoparte.

M-am gândit să începem săptămâna prin a vorbi puțin despre Skype și Hangouts de la Google+. Și anume: care ar fi mai ok de folosit, avantaje și dezavantaje etc.

skype-google-hangoutDacă Hangouts este mai nou, de Skype știe toată lumea și ce poate face. Hangouts este versiunea celor de la Google pentru Skype, întrucât fac aceleași lucruri în esență. Dacă Skype îți permite să ai vorbești cu o persoană și să o vezi în același timp. Hangouts îți oferă posibilitatea de a ține o conferință video fără alte cheltuieli în plus – cu condiția de a avea o conexiune bună la internet.

Ceea ce poate fi deranjant pentru unii, Hangouts te cam „obligă” să utilizez serviciile de la Google. Dar asta nu este neapărat un lucru negativ. Se vorbește de foarte mult timp că Facebook va pierde foarte mult teren in fața Google+ iar faptul că cei de la Google își aduc toate serviciile într-un singur loc, este un avantaj. De asemenea, poți transmite live hangouts pe YouTube, sau le poți înregistra și le poți uploada. Acest lucru este deja destul de folosit de companii pentru a promova transparența și nu numai.

Personal consider că Skype ar avea nevoie de câteva îmbunătățiri, deoarece Hangouts aduce multe lucruri în plus, pe lângă cele deja oferite de Skype.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: