*janded

'cuz life is so random

Indygen

Aveți idee ce este Indygen? Dacă ești internaut, adică îți petreci majoritatea timpului navigând pe internet, cu siguranță le-ai văzut logo-ul sau vreo reclamă pe undeva – pe internet. 😀 Și pentru că am menționat spațiul virtual de 2 ori pe minut, Indygen este o nouă rețea de telefonie mobilă, care se bazează foarte mult pe online.

Eu am auzit prima oară de Indygen prin Mai-Iunie. Întâmplarea fericită a fost că, fiind o rețea gândită în mod special pentru tineri, iar eu cum sunt AIESECer (organizație internațională pentru studenți – pentru necunoscători), am făcut cunoștință destul de repede. Nu mi-a fost greu să înțeleg ideea de la care au plecat, dar mi-a fost greu să înteleg exact cum funcționează. Sper că am reușit să înțeleg suficient de bine, astfel încât să vă fac și vouă viața mai ușoară.

După cum am spus, Indygen a pornit de la nevoia tinerilor de cominicare. Avem abonamente cu 1 milion de minute/sms-uri, dar nu le folosim. De ce avem noi nevoie este internet. 😀 Așa că o mână de oameni tineri, cu idei mărețe, ajutați de infrastructura Vodafone România, au pus la cale un abonament de telefonie mobila bazat exclusiv pe traficul de internet. Ce înseamnă asta? Înseamnă că abobamentul lunar de la Indygen costă 38 RON (sau 7 euro), echivalentul a 500 de indypoints.

Ce sunt indypoints? Sunt evident… puncte. 🙂 Ele pot valora fie 1.5 GB de internet, 500 minute naționale sau 500 sms-uri naționale. Adică dacă trimiți un sms/vorbești un minut în altă rețea, pierzi un indypoint. Cât despre traficul de internet, puteți găsi mai multe detalii aici. Cu alte cuvinte sistemul e destul de simplu: plătești 38 de lei și ai 500 de indypoints pe care îi poți consuma cum am menționat mai sus.

Oamenii care vorbesc între ei în „trib”, vorbesc gratis. Și mai și ascultă muzică gratis pe Zonga, fără să le consume indypoints. Și primeși si nanoSIM, iar transportul e gratis (că îți aduc ei prin Cargus cartela acasă). Și mai primești și omulețul ăsta drăguț și roșu. 😀 Iar dacă îți portezi numărul, mai primești niște bonusuri.

Eu nu vreau să renunț la numărul meu de telefon, așa ca va trebui să aștept până prin Mai, pentru a putea să trec pe Indygen. Nu de alta, dar sunt foarte curioasă să vad dacă e chiar așa cum se zice. AIESECeri care au trecut deja pe Indygen sunt extaziați, iar eu ma oftic că abonamentul meu expiră abia în Mai.

Voi ați încercat Indygen? Care este părerea voastră până acum?

Puteți afla mult mai multe detalii pe site-ul lor (www.indygen.ro) unde sunt tot felul de materiale foarte drăguțe și prietenoase. 😀

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: