*janded

'cuz life is so random

Zi productivă

Pentru mine astăzi a fost prima zi de facultate – pentru că luni nu am cursuri. 😀

A fost o zi plină de peripeții. M-m trezit dimineață și a fost crunt, pentru că de regulă mă trezesc în miezul zilei, dacă nu am treabă dimneața.

Photo 18-02-2014 10 09 46Am căutat un loc de parcare, relativ aproape de facultate, și am găsit asta. Cred că asta înseamnă că locul este rezervat pentru cineva cu prea multă imaginație. 🙂 Am reușit să găsesc un loc de parcare, dar când am coborât din mașină am avut surpriza să văd că una dintre roți era „cam” lăsată. Evident că am întârziat la curs, dar m-am dus apoi, într-o pauză să verific starea roții cu pricina si arăta cam deplorabil.

Nu mai aveam cum să mă întorc cu mașina acasă. Așa că am apelat la bărbatul familiei pentru ajutor, iar problema s-a rezolvat. Vinovatul a fost un cui, care încă mă întreb cum a ajuns acolo, pentru ca mai fusesem tot facultate cu o zi înainte, atât (or fi cuie de la chivetele alea protectoare).

Photo 18-02-2014 15 29 47

În altă ordine de idei, am trăit o revelație la facultate, și mi-am zis că așa NU se mai poate! Recunosc că nu m-a atras niciodată foarte mult ce se întâmpla la facultate, dar cand vrei să fii integralist, membru AIESEC, dar să te și ocupi de mici proiecte sau ambiții personale, timpul nu e prietenul tău cel mai bun.  Așa că m-am hotărât să-mi fac un tracking tool pentru facultate. Sună stupid, știu, dar am ajuns la concluzia că asta e singura metodă prin care pot să țin cont de ce mai mișcă pe la cursuri/seminarii. AIESECerii știu. 😀 Rămâne de văzut cum va funcționa idee mea.

Pentru prima zi de facultate, am avut parte de destule peripeții, zic.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: