*janded

'cuz life is so random

Manechinele sunt sfinte la C&A

Pentru că duminica este ziua mea sfântă de odihnă, stat acasă toată ziua și prăjiturit, mi-am respectat ritualul și în această săptămână și am fost cu ai mei la cumpărături – la Real, mai exact.

Ochisem de vreo 2 săptămâni o geacă pentru iarnă, de la C&A, dar nu am reușit să intru în magazin, până astăzi. Intru cu mama în magazin, fiecare se uită după ce îi place, iar eu ajung la geci. Văd că 38 e cea mai mică mărime, așa că o probez. Arătam ca un eschimos, ziceai că sunt gata să plec în expediție.

Plec dezamăgită din magazin. Trec pe lângă vitrină și oftez, uitându-mă la geacă, apoi mama observă că este mărimea 36. Mi-a crescut din nou cheful de cumpărături și mă duc la un angajat, să îl rog dacă poate să-mi dea geaca respectivă, întrucât la raft nu mai au mărimea 36. Vine individul cu mine pâna la vitrină apoi îmi zice că nu îmi poate da geaca pentru că este pe manechin și nu pot lua hainele decât după ce schimbă manechinul. Șoc! Păi, nu poți prietene, să pui mărimea 38 pe manechin, sau vin hainele turnate direct pe manechine și trebuie să-l iau și pe el acasă, cu tot cu geacă?!

Acesta a fost șocul zilei. Nu am înteles de ce nu se putea face acest lucru, la urma urmei ei se scoteau cu 250 de lei. Există cineva care are o explicație plauzibilă legată de această ciudățenie?

Single Post Navigation

One thought on “Manechinele sunt sfinte la C&A

  1. pisicu' on said:

    Yep, asa se intampla in toate magazinele astea… de linie. Au un specialist in aranjamentul vitrinelor si pentru fiecare colectie acesta pregateste un set de haine pe care le mai dau jos cand schimba din nou vitrina [undeva la 3-4 saptamani, la colectie noua sau la reduceri]. Eventual, ar fi trebuit sa intrebi daca mai au in depozit, deoarece nu le pun pe toate la raft:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: