*janded

'cuz life is so random

Vocea României

Trebuie să recunosc că al doilea sezon nu prea l-am urmărit. Am ratat începutul și celui de-al 3-lea sezon, pentru că puteam jura pe roz că Vocea României e marți, de la 20:30. Aparent nu. Dacă cei de pe Antena 1 au ”Te cunosc de undeva”, trebuia ca ProTV să egaleze cumva.

Un show mult mai serios decât X Factor, Vocea României atrage probabil publicul datorită lui Horia Brenciu. 😀 Vorbind serios acum, este unul dintre cele mai corecte show-uri de genul, până la un anumit punct. Etapa de audiții pe nevăzute e foarte inspirată. Lumea se lasă influențată de înfățișarea și povești triste (a se vedea Românii au Talent). Cu scaunele întoarse, antrenorii sunt obligați să se concentreze numai asupra vocii concurenților.

Revenind la Horia Brenciu. Este doar impresia mea, sau este mult mai agitat decât în primul sezon? Și când zic ”agitat”, mă refer la caraghios.

Am renunțat să mai urmăresc emisiunea din simplul motiv că Ștefan Stan câștigase primul sezon. Antrenorii sunt oameni apropiați ai trust-ului PRO, dar oameni de calitate, complecși din punct de vedere artistic. După al 2-lea sezon, câștigat pe merit de Julie, am zis să-i mai dau o șansă.

Am ascultat melodii interpretate frumos. De la Ștefan Bănică Jr., la Rammstein sau Lana Del Rey. Mă bucur să văd că vin oameni din toate colțurile țării, dar și lumii. Parcă începem să fim puțin mai destupați la minte. 😀

Vocea României este o emisiune ce promite calitate și show, în același timp. Până acum lucrurile au decurs bine, să vedem ce urmează. 😀

Cine se mai uită sâmbătă seara la Vocea României?

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: