*janded

'cuz life is so random

Ziua Mondială a Pământului

În 1970, un grup de studenți inventivi s-au gândit să ridice un semnal de alarmă, asupra poluării și a deteriorării mediului natural. Astfel a luat naștere Ziua Internațională a Pământului, sărbătorită de mai bine de 30 de ani pe data de 22 aprilie de tot mapamondul.

.

 Cam asta a fost introducerea pompoasă. În urmă ceva timp vă povesteam despre Ora Pământului, când ne-am luptat cu forțele rău voitoare ale vântului care ne tot stingea lumânările, acum vin cu o zi a Pământului. 😀 Fiecare țară (și oraș, bănuiesc) sărbătoresc ziua pământului în mod diferit: proiecții din colțurile lumii, concerte, festivaluri sau acțiuni de ecologizare a orașelor. În orășelul nostru se dansează. 😀 Pe 22 aprilie, 17:30 mergem în galeria Real pentru a dansa de ziua Pământului.
Vor avea loc repetiții, prima este joi (14 aprilie) ora 16:00 la Casa de Cultură a Studenților. Cei care doresc să participe sunt rugați, dulce ca o savarină, să trimită un mail la contact@psiholistic.ro pentru a putea fi chemați la repetiții. Aici puteți vedea coregrafia. 😀
Partea foarte tare, este că nu vă cheamă nimeni la muncă (dacă sunteți mai comozi din fire) ci la dans și voie bună. So?
psiholistic.ro
@edit: Sambata 16 aprilie, Repetitie Generala Flashmob, ora 17:00, Space bowling, pe strada Morilor colt cu strada Movilei (porneste din Piata Mare)! 
Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: