*janded

'cuz life is so random

Gârboavele XC 01

>Printre cutremure, tsunami-uri și divorțul soților Columbeanu, cu sau fără radiații promovarea primului concurs național de mountain bike organizat în Galați a trecut la altă etapă. Dacă până acum am trâmbițat în stânga și în dreapta, pe facebook, pe twitter sau pe bloguri despre eveniment, zilele acestea promovarea s-a făcut pe plan local a.k.a în Galați. Din 130 de înscriși (până acum) nici măcar un sfert nu sunt din Galați, fapt ce ridică un semn mare de… întrebare, mirare, ce vreți voi. 😀 Așa că, după ce s-au bătut multe drumuri pe la Primărie și ISJ pentru 2 foi prăpădite, ne-am apucat să mergem prin școli și licee pentru a promova evenimentul lipind afișe.

Evident că trăind în România (fapt care ne ocupă tot timpul) și cum prostia omenească este brend de țară, voluntarii s-au lovit și de persoane care pe lângă faptul că nici măcar nu ascultau rahatul mâncat de persoanele care își rupeau 2-3 ore din timpul lor liber pentru a provoca elevii la mișcarare (că altceva în afară de net nu servesc), trânteau că ei nu au înțeles nimic și că nu-și dau seama la ce folosește chestia aia, dar dacă vrem să lăsăm afișe să lăsăm, că le lipesc ei. Evident, au fost și persoane care ascultau și aprobau în transă, dar și alții care erau interesați, sau cel puțin păreau.

Nu înseamnă că promovarea on-line s-a încheiat. Postarea mea nu e scrisă pentru a împărtăși o nouă experiență din cadrul pitorescului românesc, ci să vă reamintesc de eveniment pentru a transmite mai departe.
Let’s bike it!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: