*janded

'cuz life is so random

Gârboavele XC

Pentru că în 2010 în cadrul „Let’s do it!” se venise cu ideea de cartare pe biciclete în jurul Galațiului, S.O.S – Pro Natura (ong-ul care s-a format în urma ldir cu ajutorul organizatorilor) a dus ideea la capat, astfel pe 9 aprilie, la Gârboavele avem primul concurs național de mountain bike din Galați.

Gârboavele XC se adresează tuturor iubitorilor de pedalat; așadar amatori, profesioniști, adulți, copii, băieți și fete sunteți invitați la pedalat! Taxa de înscriere este de 15 RON (și include  alimente, apă, și materiale de concurs) iar pentru cei care se înscriu la fața locului taxa va fi de 20 de RON, o sumă mai mult decât ok din punctul meu de vedere.

De asemenea traseele sunt diferite. Traseul amatorilor este de 20 km (o tură), iar pentru profesioniști de 40 km (aka 2 ture). Ambele trasee sunt de nivel mediu, deci ar trebui să mulțumească pe toată lumea. Poze cu traseul puteți vedea aici.

Gârboavele XC are ca scop promovarea deplasării și cu alte mijloace de transport, care nu sunt dăunătoare pentru mediu. Și dacă tot veni vorba, si cu alte mijloace de transport sănătoase și pentru noi. 🙂 Pentru a păstra tradiția ldir și pentru că un sportiv ar trebui să protejeze mediul, după terminarea concursului va avea loc o mică acțiune de ecologizare a zonei (chiar dacă vor reapărea gunoaiele probabil de două ori mai multe decât erau).

După premiere va avea loc o mică petrecere atât pentru organizatori cât și pentru concurenți, cu ce altceva decât cu mici și bere că așa ne stă bine. 🙂

Programul de desfășurare, harta traseului, categoriile pentru concurenți și nu numai, le găsi aici.
Sper că v-am făcut curioși. 😀 Puteți urmări evenimentul atât pe twitter, cât și pe facebook.
Mii de mulțumiri pisicului pentru ajutorul acordat. ❤
Let’s bike it!

www.clubciclism.ro

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: