*janded

'cuz life is so random

Ruby vs Ruby

În sezonul 3 din Supernatural apare Ruby, un demon semi-ciudat (trecem peste detalii pentru că cei care au văzut spn, știu la ce mă refer).

După ce Lilith posedă fosta gazdă folosită de Ruby, tipa blondă dispare, iar în sezonul 4 apare o brunetă. Trist. E bine cunoscută părerea mea despre blonde (e destul de rezervată), dar Ruby-cea-blondă chiar era credibilă, să nu mai zic de trăsăturile foarte fine și frumoase, chiar dacă era blondă. Chiar dacă trăsăturile îi dau un aer inocent (uneori), Katie Cassidy reușește să evidențieze foarte bine latura demonică, fiind credibilă. Producătorii au nimerit-o foarte bine, de la haine până la tunsoare tipa e nemaipomenită.

Mi s-au înecat corăbiile la începutul sezonului 4, când Sam îi zice unei brunete “Ruby”. Genevieve Cortese (și actuala doamnă Padalecki) e cam… transparentă. Din punctul meu de vedere, rolul lui Ruby nu îi iese mai deloc. Nu pare să aibă pic de sânge rece, specific chiar și demonilor cu o parte umană în ei, nu transmite nimic; nimic din ce ar trebui să transmită.

Concluzia este clară: o prefer pe Katie cu tot cu nuanța părului.

Single Post Navigation

One thought on “Ruby vs Ruby

  1. >Parerea mea de asemenea. Pana la finalul sezonului 4 noua Ruby mi se pare lipsita de vlaga si foarte… fada, oricat de rea sau buna ar fi actiunea la care ia parte. Comparand-o pe Gen cu Katie, ultima este un zeu. Katie m-a facut sa o plac fara doar si poate. A jucat foarte bine, a intrat in rolul personajului si i-a dat viata. Gen a venit mai tarziu si s-a facut de ras, in opinia mea. Ma enerveaza ca cei care au facut cast-ul si regizorii s-au inecat precum tiganii la mal. Atat Ruby cat si decedata Bela au primit, la inceput, niste reactii negative din partea fanilor – oups, fanelor :D. Deoarece se stie ca fanii SPN sunt posesivi cu fratii in Winchester pana la Lucifer si inapoi. Ma enerveaza ca dupa ce Ruby a castigat respectul si admiratia lor, o strica la inceputul lui 4 aducand o actrita noua. Insa sa nu ne facem prea multe griji, la finalul lui 4 Ruby face pa-pa, dupa ce se dovedeste a fi o mare bitchy bitch. :DLilithPS. M-am chinuit o groaza sa-l fac sa mearga. Daca nu vrea nici acum arung in aer sediul G. Si nu rade de ce o sa gasesti pe blog. =D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: