*janded

'cuz life is so random

Obsesia sezonului

Şi câştigătorii la categoria “obsesia sezonului” sunt…. cei de la Train cu al lor Shake up Christmas!

Pe cei de la Train îi ştiţi cu siguranţă din reclama de la Orange (Hey, Soul Sister) la abonamentul Colibri, parcă. Se pare că băieţii au început să câştige destul de mult teren prin intermediul reclamelor TV, Shake up Christmas fiind folosită în reclama de la Coca-Cola cum spuneam în postarea anterioară.

Un ritm neobişnuit, să zic aşa, pentru un Christmas song, dar e foarte antrenant şi te bine dispune. Versurile sunt foarte drăguţe şi în “spiritul Crăciunului contemporan”. Videoclipul nu este unul clasic, cu brad şi toată familia adunată în jurul lui, împodobindu-l. Ideea cu Moşul care aduce bucurie inclinând globul e genială, şi se pare că şi celor de la Coca-Cola le-a plăcut întrucât au folosit-o în reclama (sau celor de la Train le-a plăcut ideea celor de la Cola şi au folost-o în videoclip).

O melodie pe care vă oblig să o ascultaţi, o melodie cu versuri frumoase, mesaj bine transmis şi videoclip bine făcut. 😀

Advertisements

Single Post Navigation

3 thoughts on “Obsesia sezonului

  1. >tu stii ca nu ma omor dupa craciun si ,vai,toata populatia intrata in fibrilatii ca trebuie sa ia cadouri multe,mari etc.melodia e simpatica tare si oricum craciunul,clar,si-a pierdut din semnificatia pe care o avea si acum 10 ani sa zicem.

    Like

  2. >asa e, nu mai are aceeasi semnificatie, dar totusi… este craciunul! cred ca e singura perioada din an cand ma simt intr-adevar bine, iar dimineata de craciun nu poate fi descrisa in cuvinte ❤

    Like

  3. >yaya…ma rog..era bine in dimineata de craciun.poate o mai fi bine si acum.sa vedem peste vreo 2 saptamani:-?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: